Novetat editorial
Llegim 19/03/2012

Pilar Rahola actualitza 'Carta al meu fill adoptat' onze anys després de la seva publicació

Pilar Rahola explica l'abans, el durant i el després de l'esdeveniment cabdal que és al centre d'aquest llibre: l'adopció del seu fill Noè. Onze anys després, passat el temps i amb el contrapunt d'una nova adopció, l'Ada, Rahola mira enrere i afegeix un nou capítol a l'epístola inicial

Ara
1 min
Coberta del nou llibre de Pilar Rahola

BarcelonaEscrita en dos temps, el 2000 i ara, 'Carta al meu fill adoptat' (La Magrana) és un llibre en què l'emoció viscuda hi és estructural. Pilar Rahola explica l'abans, el durant i el després de l'esdeveniment cabdal que és al centre d'aquest llibre: l'adopció del seu fill Noè. Des de la singularitat intransferible del propi cas, Pilar Rahola escriu una carta al seu fill, un llibre sobre l'adopció sense dogmatismes ni preteses solucions pràctiques, només partint de l'experiència radical i trasbalsadora que en qualsevol cas implica el fet d'adoptar una criatura. I onze anys després, passat el temps i amb el contrapunt d'una nova adopció, l'Ada, pot mirar enrere i completar el cercle que converteix aquesta epístola íntima, 'Carta al meu fill adoptat', en un llibre universal.

Pilar Rahola, llicenciada en Filologia Hispànica i Filologia Catalana, ha publicat recentment dos assaigs que s'han convertit ràpidament en fenòmens de vendes, 'La màscara del rei Artur' –sobre el president de la Generalitat, Artur Mas– i 'La república islàmica de Catalunya'.

stats