Les acrobàcies urbanes d'aquest especialista de cinema arrasen a la xarxa

Els seus vídeos, enregistrats en entorns urbans, han aconseguit més de 40 milions de visualitzacions a internet

Ara
1 min

BarcelonaDamien Walters es promociona a través de YouTube amb vídeos de les seves acrobàcies, una barreja del parkour francès i del saltimbanqui tradicional. En diversos emplaçaments com casa seva, el carrer, automòbils, edificis o a l'aire lliure, Walters es llança des de cotxes en marxa, des de trampolins o salta per la finestra de grans edificis. A més, també enregistra com entrena al seu gimnàs, on hi fa acrobàcies que sorprenen els milers de persones que el segueixen a les xarxes socials.

Aquest gimnasta urbà de Derbyshire, Gran Bretanya, ha participat en quatre campionats mundials de trampolí. En aquests tornejos ha aconseguit el quart lloc en la modalitat d'equips amb el grup britànic, els anys 2001 i 2007. A més, va quedar cinquè en la competició mundial el 2003 i també el 2005. El 2006 va aconseguir el títol europeu amb l'equip britànic.

Des de llavors, ja no ha participat en en més tornejos i s'ha centrat en projectes personals. Concretament, la seva carrera com a especialista cinematogràfic l'ha ocupat en aquests anys, cosa que l'ha portat a fer alguns anuncis i pel·lícules. Entre aquestes produccions, hi ha els films Hellboy II: The Golden Army, Ninja Assassin, Scott Pilgrim vs. the World o The Eagle, entre d'altres. També ha rebut guardons com el que li van atorgar el col·lectiu dels especialistes: un Taurus World Award a la millor lluita per Ninja Assassin.

Actualment, regenta el seu propi gimnàs a Derbyshire on hi enregistra bona part dels vídeos. Les seves filmacions ja han aconseguit un total de 40 milions de visites. Aquest vídeo n'ha rebut més de dos milions en només 6 dies.

stats