política

Alberto Fernández Díaz es reconverteix en heroi d'aventures en un videojoc

El candidat del PPC a Barcelona es vesteix d'Indiana Jones per 'capturar' la lloba fugida del Zoo i per arreglar els desperfectes deixats pel govern municipal actual

Redacció
1 min
Alberto Jones en Bachelona

BarcelonaEl candidat del PPC a Barcelona, Alberto Fernández Díaz, es converteix en una mena d'Indiana Jones al damunt d'una Vespa en una videojoc online difós a través del blog oficial del candidat.

Alberto Jones en Bachelona presenta el candidat popular com un heroi d'aventures que es passeja per la ciutat arreglant els desperfecte deixats per l'anterior govern municipal i aprofita per fer mofa de l'episodi de les dues llobes que es van escapar a finals de març de la seva gàbia al Zoo de Barcelona.

Alberto Jones es mou per la ciutat en moto, de la mateixa manera que el candidat, anomena la ciutat catalana "Bachelona" i denuncia els sotracs d'alguns carrers. El protagonista suma punts si circula amb la seva moto pel carril bus-taxi –una proposta del candidat del PP–, si repara desperfectes "deixats pel govern anterior", com sotracs o pintura lliscant, i si compleix les normes de circulació i seguretat viària. A mesura que va circulant, una barra mesura el nivell de civisme del jugador, que per acabar el joc ha de tornar la lloba al Zoo.

No és el primer cop que els populars catalans utilitzen el format videojoc com a plataforma de campanya. La candidata autonòmica i presidenta del PPC, Alicia Sánchez-Camacho, va encarnar l'heroïna Lara Croft en la darrera campanya per les autonòmiques. Alicia Croft tenia la missió d'eliminar immigrants llançant-los una espècie de bombetes.

Fernández Díaz ha assegurat que el seu videojoc “no generarà polèmica” i que l'únic objectiu del personatge Alberto Jones és "recuperar Barcelona".

stats