Xarxes

Alejandro Sanz confon Marta del Castillo, la noia assassinada, amb l'atleta Marta Domínguez a Twitter

Els usuaris critiquen la ignorància del cantant i situen '#Alejandrosanzfacts' i 'Marta del Castillo con Marta Domínguez' com a 'trending topics' a la xarxa

Ara
2 min

BarcelonaLes equivocacions es paguen cares a la xarxa, una selva on sovint l'anonimat envalenteix les crítiques més salvatges. Alejandro Sanz ha tornat a tastar la cruesa dels tuitaires, després que el cantant hagi comès l'error de confondre Marta del Castillo, la noia andalusa assassinada, i l'atleta Marta Domínguez. Malgrat la rectificació gairebé immediata, els internautes han continuant donant corda a la ignorància del cantat en un fet conegut per tothom, i han situat les etiquetes #Alejandrosanzfacts i Marta del Castillo con Marta Domínguez com a trending topics a Twitter.

Tot comença amb la piulada d'una seguidora de Sanz, que demana el suport del cantant a la família de la víctima: "No puc amb les injustícies: Cas Marta del Castillo!! se'm parteix el cor amb aquests pares. Els enviem tot el nostre suport?”. Sanz respon poc després: “Quina mania tenim de jutjar abans que ho facin els jutges... Marta és innocent fins que un jutge digui el contrari”. Enviat el tuit, la polèmica estava servida. Sanz va piular una rectificació immediatament: “Perdó, abans m'he equivocat de Marta. Pensava que parlaven de l'atleta. Per descomptat que un crim com el de Marta quedi sense càstig és quelcom que hauria d'avergonyir tota la societat espanyola i fer-nos reflexionar”. Era tard, i és que un minut d'equivocació a la xarxa pot significar hores de penitència.

No és la primera vegada que el cantant espanyol ensopega a Twitter. Aquest maig, una falta d'ortografia en un tuit va provocar les mofes d'alguns seguidors i el cantant va arribar a anunciar que deixaria d'escriure a la xarxa social. Hores després rectificava i assegurava que continuaria piulant. A veure què decideix aquesta vegada.

stats