Internet

Amazon estudia llançar un servei de lloguer de llibres 'online'

El servei seria similar al que ofereix la plataforma de lloguer de pel·lícules 'online' Netflic, i els usuaris pagarien una quota anual per accedir a una biblioteca de continguts digitals

Redacció
1 min

BarcelonaLa companyia de venda online Amazononline està iniciant una ronda de converses amb diverses editorials per llançar un servei de lloguer de llibres per a tauletes electròniques i llibres digitals, segons recull el diari nord-americà The Wall Street Journal, que cita fonts properes al projecte.

El servei serà similar al que ofereix la plataforma de lloguer de pel·lícules online Netflixonline, i els usuaris pagaran una quota anual per accedir a una biblioteca de continguts digitals.

Es desconeix en quin estat es troben les converses entre la companyia i les editorials, però el diari assenyala –sense citar noms– que diversos executius d'empreses del sector estarien poc entusiasmats amb la idea, perquè consideren que el servei podria disminuir el valor dels llibres i podria tibar les relacions amb altres minoristes que venen llibres. Els responsables d'Amazon han declinat fer declaracions sobre l'estat del projecte.

stats