tecnologia

Facebook i HTC ballaran junts a partir del juliol

El nou mòbil de la companyia taiwanesa incorporarà un teclat QWERTY i l'última versió del sistema operatiu Android. L'HTC Chachacha disposarà d'un botó específic de Facebook per compartir continguts amb la xarxa social de forma instantània

Redacció
1 min
HTC Chachacha, que integra el botó Facebook / HTC

BarcelonaLa companyia taiwanesa HTC està a punt de llançar el seu nou dispositiu mòbil. L'HTC Chachacha, que rebrà el nou de ChaCha fora de l'Estat espanyol, serà el primer de la companyia en incorporar un teclat QWERTY físic, imitant el sistema popularitzat per Blackberry. El dispositiu portarà la integració amb Facebook a un altre nivell, incorporant un botó físic que permetrà la compartició instantània de contingut a través de la xarxa.

Segons informa Europa Press, El dispositiu, que també disposarà d'una pantalla panoràmica tàctil de 2,6 polzades, tindrà una memòria RAM de 521 MB i dues càmeres per enregistrar fotografies i vídeos.

L'HTC Chachacha, que incorporarà l'última versió del sistema operatiu Android, està pensat bàsicament per la navegació online, especialment les xarxes socials.

El botó Facebook estarà situat a la part inferior dreta del dispositiu i serà operatiu quan l'usuari estigui manipulant qualsevol aplicació o contingut susceptible d'interactuar amb la xarxa social.

L'HTC Chachacha ja es pot reservar per clients d'Orange amb una tarifa que oscil·la entre els 0 i els 159 euros, depenent de la tarifa contractada. L'operadora tindrà el dispositiu en exclusiva des del mes de juliol fins a finals d'estiu.

Amb 15 milions d'usuaris, Facebook s'ha convertit en la xarxa social més utilitzada a l'Estat espanyol, després de superar Tuenti, que compta actualment amb 11 milions d'usuaris registrats.

stats