Anonymous torna a atacar la web d'El Valle de los Caídos amb una cançó de Labordeta

El grup ha inserit el vídeo de 'Canto a la libertad', una cançó protesta del cantautor aragonès, a la pàgina de la Germandat

Ara
1 min
Captura de la web d'El Valle de los Caídos atacada per Anonymous

BarcelonaEl grup Anonymous ha atacat la pàgina web de la Germandat d'El Valle de los Caídos amb el vídeo d'una cançó protesta del cantautor aragonès José Antonio Labordeta. El tema, Canto a la libertad, és una crida a la memòria històrica i una condemna del franquisme i està inclòs en el segon disc de l'activista polític, Tiempo de espera, editat el 1975, l'any de la mort de Franco.

"Un dia, tothom, incloent-hi aquest Estat hipòcrita, condemnarem la dictadura feixista que va assolar aquest país", assegura el col·lectiu en el missatge que ha deixat a la pàgina.

L'atac, segons el mateix text, respon al procés obert al jutge Garzón al Tribunal Suprem: "Aquesta és per Garzón, encara que segur que m'empaperava per fer això a aquests falangistes".

No és la primera vegada que el col·lectiu ataca la web de la Germandat. Fa poc més d'un mes, hi van inserir contingut antisistema i enllaços a mitjans progressistes.

stats