Noves Tecnologies

Apple comença a produir els prototipus del seu televisor integrat

Els experts calculen que apareixerà al mercat al 2013

Ara
1 min
Apple és la marca més ben valorada del món, segons l'estudi BrandZ fet públic ahir.

BarcelonaL'Apple TV que segons alguns experts està cridada a canviar les regles del joc de l'audiovisual podria ser una realitat aviat. El diari China Business News assegura que una fàbrica de la companyia Foxconn a Shenzen ha començat a produir les primeres unitats del televisor integrat de la marca de la poma. Es tracta encara de prototipus destinats a passar els múltiples tests a què se sotmet cada producte nou abans de posar-lo a la venda. Els experts calculen que aquesta distribució comercial no es farà abans del 2013.

Apple treballa amb la seva habitual opacitat, però alguns detalls sobre aquest televisor preparat per navegar còmodament per la xarxa s'han començat a filtrar en alguns portals especialitzats.Aquestes anàlisis parlen de dos models inicials, de 32 i de 37 polzades, tot i que altres aventuren una pantalla de fins a 50 polzades. La simplicitat, segell de la casa, seria aquí també clau. El nou aparell tindria pocs cables i integraria la televisió convencional, a la carta, continguts de pagament, jocs i accés a l'iTunes, capacitat de trucar amb l'Skype... A més, el televisor disposaria també d'un sistema d'emmagatzematge, que podria ser en un disc dur o bé al núvol.

En tot cas, Foxconn ha sortit al pas de la notícia. "Qualsevol notícia que digui que Foxconn està preparant-se per fabricar un producte específic per a qualsevol client és inexacta". De fet, altres fonts suggereixen que Apple podria estar treballant en un iHub, un aparell capaç de centralitzar i gestionar les emissions televisives per a totes les pantalles d'una llar.

stats