Apple rep dos milions de comandes avançades de l'iPhone 5 en 24 hores, el doble que amb el 4S

Una hora després que el nou iPhone es pogués encarregar, els usuaris han superat la capacitat d'Apple de rebre comandes

Efe
1 min

Los AngelesLes comandes inicials de l'iPhone 5, la sisena versió del popular telèfon d'Apple, s'han esgotat just una hora després que la companyia californiana obrís el termini per realitzar encàrrecs anticipats del dispositiu. Moltes pàgines web tecnològiques constaten la saturació de comandes, que ha superat en pocs minuts la capacitat d'Apple i les companyies de telecomunicacions que proveiran el producte als EUA.

Els encàrrecs de l'iPhone nou han començat en aquest país passada la mitjanit. En menys d'una hora, s'ha completat la quota prevista per a aquest llançament inicial amb el lliurament datat el proper divendres 21 de setembre, dia en què l'aparell es vendrà en botigues als EUA.

Els que van realitzar la seva comanda passada la 1 de la matinada hauran d'esperar com a mínim dues setmanes per rebre l'aparell. La velocitat a la qual es van esgotar les comandes va ser superior a la d'anys anteriors, tot i que aquesta dada depèn no només de la demanda, sinó també del nombre de telèfons que Apple hagi posat a disposició del consumidor.

L'octubre de l'any passat, Apple va publicar en un comunicat que les comandes inicials de l'iPhone 4S havien superat en un dia el milió de reserves, davant les 600.000 que es van produir amb l'iPhone 4 en el mateix període de temps. L'iPhone 4S té el rècord de telèfon més venut d'Apple. Només en el primer cap de setmana se'n van comercialitzar 4 milions d'unitats.

stats