Apple podria presentar l'iPad 3 a principis de març

Segons la publicació especialitzada 'AllthingsD.com', entre les possibles novetats hi hauria una pantalla d'alta resolució de 2.048×1.536 píxels

Ara
1 min
L'iPad 2

BarcelonaApple celebrarà una trobada amb mitjans de comunicació a principis de març per presentar l'iPad 3, segons informa la publicació especialitzada 'AllThingsD.com'. L'article cita fonts anònimes i anuncia que Apple presentarà el seu nou iPad a San Francisco i que, si l'esdeveniment es porta a terme finalment, serà la primera setmana de març.

El gran dubte és si la pantalla de 2.048×1.536 píxels de resolució anomenada Retina Display formarà part d'aquesta nova tauleta. Tot i això, que ara sembla nou, ja hi havia rumors que apuntaven que Apple hi comptaria des del 2011, a l'iPad 2. Això, però, es preveia poc probable, ja que aleshores també se suposava que la tauleta no tindria un preu superior als 500 dòlars, i una pantalla d'aquesta resolució en costaria molts més.

Actualment, però, una pantalla d'alta resolució no és ja tan cara. De fet, s'ha rumorejat que Samsung podria estar treballant en una pantalla similar per a les seves pròpies tauletes. Si Apple presenta un iPad 3 amb una pantalla de 9,7 polzades és probable que una resolució de 2.048×1.536 píxels hi tingui cabuda, per tant, ja no sembla tan increïble per a aquesta tercera versió de l'iPad.

stats