Apple prescindeix de l'aplicació de YouTube

La companyia de la poma ha assegurat que Google està treballant per oferir una versió de l'aplicació

Efe
1 min
La primera versió de l'iPad va sortir a la venda la primavera del 2010, i al cap d'un any Apple ja treia al mercat el segon model de la seva tauleta.

BarcelonaApple no inclourà l'aplicació de YouTube, el servei de vídeos del seu competidor Google, en les futures versions del sistema operatiu mòbil, iOS, amb el qual funcionen els telèfons iPhone i les tauletes iPad.

Segons ha informat la companyia de la poma, "la nostra llicència per incloure l'aplicació de YouTube a iOS ha finalitzat. Els usuaris podran fer servir YouTube al navegador Safari, i Google està treballant en una nova aplicació que estarà disponible a l'App Store".

Fins ara, les versions del sistema operatiu mòbil d'Apple disposaven d'una aplicació bàsica de YouTube desenvolupada per la mateixa companyia. A partir d'ara, els usuaris hauran d'optar per veure els vídeos a través de la web o de l'aplicació que desenvoluparà Google.

Aquesta baixa en l'App Store s'afegeix a la de l'aplicació Google Maps. Google ha anunciat que estan treballant per oferir "una experiència impressionant" dels mapes al sistema operatiu d'Apple iOS.

stats