POLÍTICA A LES XARXES

Obama discutirà els pressupostos de l'Estat a través de Facebook

L'esdeveniment tindrà lloc el proper dimecres 20 d'abril a les 16.30 (hora local) i podrà ser seguit per tothom que sigui fan de la pàgina oficial de la Casa Blanca a Facebook

Redacció
2 min
Esdeveniment sobre la reunió d'Obama al Facebook

BarcelonaPicant l'ullet, novament, a la influència de les xarxes socials, el president dels EUA, Barack Obama, va anunciar ahir que serà l'amfitrió d'una reunió a través de Facebook el proper 20 d'abril per discutir temes d'Estat amb tots els ciutadans que ho desitgin. Les perspectives dels pressupostos de l'Estat seran el tema principal de la reunió. L'anunci, fet a través de la pàgina oficial de la Casa Blanca a Facebook, és un indicador més de com l'ús de les xarxes i de les noves vies de comunicació s'està convertint en una política nacional als EUA.

A l'esdeveniment que es va crear a la pàgina de Facebook s'hi pot llegir: “El president Obama es connectarà amb els americans d'arreu dels EUA per tal de discutir totes aquelles qüestions que s'han de decidir per tal de situar l'economia del país en una millor situació fiscal, sense deixar d'invertir en àrees com la innovació, que farà que la nostra economia creixi i que els EUA siguin més competitius”.

L'acte tindrà lloc a les oficines de Facebook, amb la presència del creador de la xarxa social, Mark Zuckerberg, i el director d'operacions de la companyia, Sheryl Sandberg. L'esdeveniment serà retransmès en directe per a tots els usuaris, que podran dirigir les seves preguntes al president a través del mur de la pàgina creada per a l'ocasió.

Malgrat que aquest és un acte oficial de la Casa Blanca, dóna algunes pistes de com estarà organitzada la campanya d'Obama per a la presidència del 2012. L'anunci de l'esdeveniment es va fer un dia després que el president anunciés la seva reelecció i demostra com el seu gabinet de comunicació considera Facebook una eina per explorar a causa de la seva forta influència.

stats