'Beyond: Two Souls' posarà al servei d'un videojoc la tecnologia d''Avatar' i de 'Les aventures de Tintín'

Obra de David Cage, compta amb la protagonista de 'Juno', Ellen Page, per unir cinema amb videojocs i crear un híbrid de pel·lícula i aventura gràfica

Efe
2 min
Ellen Page a 'Juno'

Los AngelesSeguint el camí tecnològic marcat pel film 'Avatar', el 2013 s'estrenarà el videojoc 'Beyond: Two Souls', una aposta per traslladar al món de les consoles una experiència cinematogràfica de superproducció de Hollywood en què l'espectador és el protagonista. Els creadors del joc 'Heavy Rain', de la desenvolupadora Quantic Dream, es van proposar explotar tot el potencial dels sistemes de captura de moviments que s'amaguen darrere de films com 'Les aventures de Tintín' o 'Avatar' per afegir realisme al seu pròxim projecte que compta, a més, amb un conjunt de 160 actors.

Obra de David Cage i amb la nominada a l'Oscar Ellen Page ('Juno', 'Inception') en el paper principal, 'Beyond: Two Souls' aspira a desafiar els estàndards del cinema i els videojocs per crear un híbrid entre pel·lícula i aventura gràfica. "Tot el joc es va gravar amb captura de moviments, la cara, el cos i la veu de forma simultània. Era com una actuació real sobre un escenari", assegura el seu autor, David Cage, en una entrevista conjunta amb l'actriu Ellen Page.

En aquest sentit, 'Beyond: Two Souls' suposa una evolució respecte a altres videojocs que s'han servit ja de tècniques semblants. Títols com 'La noire" i 'Resistance 3' es van centrar en la captura facial i sonora, 'Uncharted' va optar per registrar els moviments del cos, el mateix que franquícies esportives com FIFA, que també utilitzen models per aconseguir el màxim realisme possible en termes de mobilitat.

'Beyond: Two Souls' és, en aquest sentit, com un film, encara que Cage ha apuntat que l'"experiència és molt diferent".

El guió del videojoc va arribar a les 2.000 pàgines, una extensió fins a 4 vegades més llarga que la d'un llargmetratge, ja que havien de gravar diferents alternatives de trama segons el rumb que volgués prendre cada jugador a la partida. L'actriu de 'Juno' encarna Jodie Holmes, una jove amb poders sobrenaturals que manté un vincle amb un ens invisible que anomena Aiden. Els seus talents extraordinaris acabaran portant la seva vida al límit i despertaran l'interès de les autoritats.

stats