Cartes sense resposta: l'actualitat en 10 tuits

La carta de Mas a Rajoy sobre la consulta i les crítiques als ajuts a la banca centren els debats més seguits a la xarxa. Us oferim la mateixa tria de piulades que es publica a l'edició en paper del diari

2 min
El president de la Generalitat, Artur Mas, al Parlament / PERE VIRGILI

P { margin-bottom: 0.21cm; } 1. Julià de Jòdar Muñoz (@julidejdarmuoz), escriptor "La carta de Mas a Rajoy és modèlica i formal, concreta i antiga, com la d’un gerent del tèxtil que commina un client morós a pagar el deute"

2. Javier Pérez Andújar (@perez_andujar), escriptor "¿La carta que Mas ha enviat a Rajoy és com la que va portar al notari per no ajuntar-se més amb el PP i després va dir que era de broma?"

3. Elisabet Nebreda (@elinebreda), Secretària nacional de política internacional d’ERC "Segurament no servirà de res, d’acord, però s’havia de fer. Ens hem de carregar de raons, esgotar tots els camins i explicar-ho al món"

4. Francesc Vilallonga (@vilallongapac), professor de cinema i periodista "De Guindos fa un any: "Els ajuts a la banca no són gratuïts, es retornarà fins a l’últim cèntim". I tant, entesos. #36000millones"

5. Eiko Carol (@CarolArnau), dissenyadora gràfica "Heu calculat quantes escoles es podrien mantenir amb 36.000 milions d’euros? I no estic dient que independència=solució, però tela... #CapEscolaEsTanca"

6. Alberto Sotillos (@AlbertoSotillos), sociòleg "Amb aquests 36.000 milions donem per pagades totes les hipoteques dels que havien de ser desnonats, oi?"

7. Andreu Barnils (@andreubarnils), periodista "El banc alemany cobra els diners del banc espanyol. L’espanyol, de l’Estat. L’Estat, de tu. Resum? Treballem pels bancs. I love capitalism!"

8. Rafael Pradas (@RafaelPradas), periodista i assessor de comunicació "Paradoxa: Montoro diu que és “profundament municipalista” per justificar la contrareforma local. Buiden de sentit les paraules #reformalocal"

9. Àngel Castiñeira (@angcastineira), càtedra de lideratges (Esade-URL) "Proposta diplomàtica: Putin es queda Snowden i Obama les Pussy Riot. I Oslo els dóna un premi Nobel de la pau a tots dos"

10. Maite Salord (@MaiteSalord), escriptora, professora i consellera del PSM "I si em faig una bata quadribarrada per anar a l’institut? Si em renyen, sempre puc dir que som del Barça. Encara no ho han prohibit, supòs?"

stats