El virus DNS Changer té un impacte "mínim" als EUA

Tot i les advertències de les autoritats de molts països, les empreses subministradores d'internet asseguren que el nombre d'afectats ha estat reduït, segons la web especialitzada 'PC Mag'

Ara
1 min

BarcelonaEls ISP (Internet Service Providers) dels Estats Units asseguren que l'impacte de l'apagada dels servidors de l'FBI que protegien els servidors infectats pel virus DNS Changer ha estat "mínima". Segons publica la web especialitzada 'PC Mag', els principals subministradors de connexió a internet no han detectat un gran impacte després de la desconnexió dels servidors néts de l'FBI, que s'ha produït a les 4 GMT.

Per solucionar el problema dels ordinadors afectats, moltes empreses han redireccionat automàticament les computadores afectades a altres servidors, nets del virus. Segons la companyia nord-americana F-Secure, a la mitjanit 47.000 ordinadors continuaven afectats, una quantitat menor que la de la setmana passada, que era de 70.000.

En aquesta línia, un portaveu de l'empresa Verizon, especialitzada en servir banda ampla i serveis també d'internet sense fils als EUA, ha assegurat que no han vist "res significatiu". A Comcast, empresa del mateix sector, asseguren que han rebut un "nombre minúscul de trucades" al respecte.

stats