Publicitat

Un espot publicitari recrea la suposada escena de violació d'Strauss-Kahn

Els dos protagonistes, l'exdirector de l'FMI i la cambrera, es discuteixen per una bossa de patates Jumbo

Redacció
1 min

BarcelonaLa marca de patates Jumbo, la més famosa de Grècia, ha presentat un espot publicitari en què fa una paròdia de la suposada violació de l'expresident del Fons Monetari Internacional (FMI) a una cambrera a principis del mes passat en un hotel de Nova York.

L'anunci, protagonitzat per dos dels actors més populars del país, el còmic Markos Seferlis i Vanna Barba, presenta una discussió entre els dos personatges per quedar-se amb dues bosses de patates.

Com era d'esperar, el poc tacte en què es presenta un cas que encara està pendent de judici ha despertat susceptibilitats i ha generat diverses crítiques. No obstant, la campanya ha tingut un fort seguiment a través de YouTube, on centenars d'usuaris publiquen comentaris de mofa vers Strauss-Khan.

DSK està pendent de judici després que el passat 6 de juny es declarés “no culpable” dels càrrecs d'intent de violació, agressió sexual i segrest que se li imputen. El jutge ha fixat la data de la propera audiència pel 18 de juliol. L'excap de l'FMI, de 62 anys, s'enfronta a una pena de fins a 25 anys de presó.

stats