Dos joves bascos creen una pàgina web per dissenyar esqueles 'online'

El portal també ofereix la possibilitat de crear una biografia del difunt amb fotografies i text. El web facilita la compartició de les estampes a través del correu electrònic i de xarxes socials com Facebook o Twitter

Efe
1 min

BilbaoDos joves bascos creen una pàgina web que permet dissenyar esqueles online de manera pràctica i senzilla per ser difoses immediatament a través del correu electrònic o de les xarxes socials.

Els artífexs de la idea són els germans Aitor i Eduardo Zulaica, de 22 i 20 anys, respectivament. Els joves han creat l'empresa Otra Dimensión SL per llançar la pàgina web esquelasonline.com.

La iniciativa va ser finalista en el concurs d'idees Emprendre a Bilbao 2011, celebrat al maig, i s'ha materialitzat gràcies al suport de Lan Ekintza, una agència municipal per al desenvolupament local de Bilbao.

Aitor, un dels emprenedors, explica que la idea es va gestar en un dinar familiar, en el qual hi havia un diari obert per la pàgina de les esqueles. Ell i el seu germà van veure la possibilitat d'entrar en aquest mercat després d'analitzar les despeses que suposen les esqueles i el grau de "penetració" que tenen a la premsa diària basca. Esquelasonline.com ofereix esqueles per un cost de 39 euros, un preu que resulta atractiu si es compara a la mitjana de 400 euros que costa una estampa simple en un diari.

La pàgina web també ofereix la possibilitat de crear una biografia del difunt amb fotografies i text, a més de l'esquela tradicional. El web facilita la compartició de les estampes a través del correu electrònic i de xarxes socials com Facebook o Twitter.

stats