xarxes socials

Més de 23.000 persones denunciades per descarregar-se la pel·lícula 'Els mercenaris' a través de BitTorrent

La companyia US Copyright Group ha denunciat els usuaris per haver-se descarregat el film de Sylvester Stallone de forma fraudulenta. El cas es convertirà en la demanda per descàrregues més massiva de la història dels EUA

Redacció
1 min
'Els mercenaris', dirigida i protagonitzada per Sylvester Stallone

BarcelonaMés de 23.000 usuaris rebran aviat una notificació per part dels seus proveidors d'internet, en què se'ls notificarà que han sigut demandats per haver-se descarregat la pel·lícula Els mercenaris de Sylvester Stallone a través del programa d'intercanvi d'arxius online BitTorrent.

Segons informa la revista Wired, l'empresa US Copyright Group (UCSG), que vetlla pel respecte dels drets de còpia cinematogràfica, hauria dut a terme la denúncia aquest dilluns.

Actualment, més de 140.000 usuaris de BitTorrent estan sent investigats per diferents demandes als EUA, gran part d'elles per la descàrrega de pel·lícules de sèrie B i pornogràfiques.

Les direccions IP dels infractors de drets d'autor són fàcilment detectables. Segons Wired, les grans empreses cinematogràfiques paguen espies perquè recorrin llocs web com BitTorrent i capturin les direccions IP dels usuaris que pugen i descarreguen arxius a la xarxa.

Avui, la pàgina web de la revista ha llançat una aplicació que permet als usuaris saber si la seva direcció IP es troba entre les 23.322 direccions que van ser registrades entre el 5 de febrer i el 22 d'abril, i que han sigut denunciades per US Copyright Group.

Es tracta de la demanda per descàrregues més multitudinària de la història dels EUA.

stats