Xarxes socials

Facebook i Twitter a través de Google+, gràcies a una extensió de Chrome

Start G+ permet importar fotografies des de Facebook, clicar el botó 'M'agrada' o tuitejar les actualitzacions dels contactes. L'usuari pot actualitzar el seu estat a les tres xarxes socials i veure l'activitat dels seus 'amics' i 'seguidors' a Facebook i Twitter

Redacció
1 min

BarcelonaAmb l'aflorament de Google+, es van sumant les iniciatives que pretenen facilitar als usuaris la tasca de compaginar la presència a les diverses xarxes socials. Chrome, el navegador de Google, ha volgut fer un pas endavant en la integració, una de les demandes més sol·licitades pels usuaris, i ha llançat l'extensió Start G+, que permet publicar actualitzacions i veure l'activitat dels contactes a Facebook i Twitter a través del perfil a Google+.

La proposta no és del tot nova. Fa una setmana ens fèiem ressò de l'aplicació Google+Facebook, que permet visualitzar el mur de Facebook i canviar-ne l'estat des del perfil de Google+. L'extensió de Chrome afegeix Twitter en el model d'integració.

Start G+, que es pot descarregar des de la web de Chrome, ofereix a l'usuari la possibilitat d'actualitzar el seu estat a les tres xarxes socials, o només en una d'elles, importar fotografies des de Facebook, clicar el botó "M'agrada" o tuitejar les actualitzacions dels altres usuaris.

L'extensió també ofereix un nivell més d'integració amb les mateixes eines de Google, i l'usuari pot veure els correus electrònics pendents de llegir a Gmail i accedir-hi directament des de la interfície de Google+.

stats