Xarxes Socials

Ni Facebook ni Google+: les dues juntes

Una empresa israeliana ha desenvolupat una aplicació que permet visualitzar el mur de Facebook i canviar-ne l'estat des del perfil de Google+

Reuters
1 min
Google+Facebook

JerusalemUna empresa israeliana ha desenvolupat una aplicació que permet als usuaris de Google+ poder veure els comentaris que es publiquen en el seu mur de Facebook.

Google+Facebook va ser llançada al mercat la setmana passada i ja ha registrat més de 100.000 descàrregues. Koby Menachemi, el president de Crossrider, l'empresa que ha creat l'eina, ha explicat que encara han de fer millores a l'aplicació però, de moment, l'eina ja permet veure els comentaris publicats al mur i actualitzar l'estat de Facebook des de la interfície de Google+.

L'aplicació, que és gratuïta i es pot descarregar des de la pàgina web de la companyia, afegeix una icona a la barra d'eines superior de Google+ i, instantàniament, apareix el mur de Facebook integrat a la pantalla de la xarxa social.

La companyia, que va promocionar l'aplicació via Twitter i Facebook, ha assegurat que ha tingut una rebuda superior a l'esperada i ja han anunciat millores en les pròximes setmanes.

stats