Xarxes socials

El grup de Facebook “Ossama bin Laden és mort” sosté que el líder d'Al-Qaida hauria mort fa temps

Milers d'internautes s'han unit al grup poca estona després de l'anunci oficial de la mort del líder d'Al-Qaida

Redacció
1 min
Pàgina a Facebook, "Ossama bin Laden és mort"

BarcelonaEl grup de Facebook “Ossama bin Laden és mort” ha aconseguit milers de seguidors poca estona després de l'anunci de la mort del líder d'Al-Qaida. A hores d'ara, 278.095 usuaris l'han marcat amb el botó "m'agrada" i el número es va fent més gran minut a minut.

La pàgina aglutina comentaris d'internautes que intercanvien enllaços relacionats amb la notícia del dia.

El més curiós de tot plegat és que sembla que la pàgina fos creada abans de l'anunci d'aquesta nit, amb la intenció de difondre la teoria segons la qual Bin Laden hauria mort fa molt temps.

Segons la descripció general de la pàgina, “Ossama bin Laden no ha sigut trobat ni mai serà trobat perquè va morir fa molt temps. Això pot ser una notícia per a vosaltres, perquè no és a les notícies. La descripció afegeix que “la seva mort és fonamental per a la CIA, que volen que la gent cregui en l'anomenada "guerra contra el terrorisme" que ha fet del món un lloc més perillós. La descripció conclou dient que “si Ossama bin Laden hagués estat viu, se l'hauria trobat, com es va fer amb Saddam Hussein”.

De totes maneres, a dia d'avui la pàgina està servint com a fòrum de debat en temps real sobre les notícies que es van publicant al voltant de la mort del líder d'Al-Qaida.

stats