Xarxes socials

Ja té perfil a Facebook, el teu gat?

Una de cada deu mascotes al Regne Unit té una pàgina pròpia a Facebook, un compte a Twitter o un canal a YouTube. Més de la meitat d'amos d'animals pengen fotos o dediquen blogs i pàgines webs a les seves mascotes

Redacció
1 min

BarcelonaUn estudi recent realitzat per l'empresa d'assegurances per a animals PetPlan indica que una de cada deu mascotes al Regne Unit té un perfil a Facebook, un compte a Twitter o un canal propi a YouTube, a la vegada que assegura que més de la meitat d'amos d'animals pengen fotografies i dediquen blogs i pàgines webs íntegrament a les seves mascotes, segons informa el diari britànic The Telegraph.

No és un fenomen tan estrany, si acceptem que “a mesura que les xarxes socials juguen un paper cada cop més important a les nostres vides, és normal que les nostres mascotes en formin part (...) si les considerem part de la nostra família”, apunta un expert en mitjans socials, Stephen Davies.

Algunes pàgines web i perfils socials de mascotes han aconseguit un ampli ressò i s'han utilitzat per recaptar fons per a centres de protecció o beneficiència d'animals. És el cas del gat nord-americà Romeo, que amb prop de 10.000 seguidors a Twitter, ja ha recollit més de 50.000 dolars a través de la seva pàgina web. Un altre cas d'animals populars a la xarxa és el de Maru, una gata que ja registra més de 108 milions de visites als prop de 200 vídeos que conté el seu canal de YouTube i compta amb més de 140.000 subscriptors.

stats