Facebook amenaça de demandar Mark Zuckerberg

La companyia acusa un empresari israelià, que s'ha canviat el nom pel del fundador de Facebook, de violar les condicions de servei de la xarxa social

Dani Sánchez
1 min
Mark Zuckerberg, abans conegut com Rotem Guez

BarcelonaEls representants legals de Facebook han enviat diverses cartes a Mark Zuckerberg amenaçant de denunciar-lo per la seva conducta "il·legal" i que atempta contra les condicions d'ús de la xarxa social. I no, no és que la companyia estigui estudiant emprendre accions legals contra el seu propi fundador i president, sinó que es tracta d'un empresari israelià que ha decidit canviar-se oficialment el nom pel de Mark Zuckerberg després que Facebook li demanés el tancament de la seva pàgina web, que oferia un servei per augmentar els "M'agrada".

Rotem Guez, com es deia l'empresari fins al 7 de desembre, assegura en la seva pàgina web que ha denunciat Facebook, que va tancar els seus perfils a la xarxa social perquè entenia que no respectaven les normes d'ús. La resposta de la companyia s'ha materialitzat en forma de dues cartes en què amenacen Zuckerberg (tot i que encara es refereixen a ell com a Guez) de ser ells els que el portin als tribunals si torna a accedir als seus sistemes.

El nou Zuckerberg ha penjat els documents que acrediten la seva nova identitat i les denúncies de Facebook en el marc d'una campanya que ell mateix ha engegat: "Demandarà Facebook a Mark Zuckerberg?".

stats