Xarxes

Facebook planeja en ferm sortir a Borsa el segon trimestre del 2012

Segons 'The Wall Street Journal', la xarxa social espera recaptar 10.000 milions de dòlars (uns 7.500 milions d'euros) amb una oferta pública de venda d'accions (OPV)

Ara
1 min

BarcelonaLa xarxa social Facebook té previst sortir a Borsa durant el segon trimestre del 2012, i espera recaptar uns 10.000 milions de dòlars (uns 7.500 milions d'euros) amb una oferta pública de venda d'accions (OPV) que valoraria l'empresa en més de 100.000 milions de dòlars (uns 75.000 milions d'euros), segons informa aquest dimarts el diari nord-americà The Wall Street JournalThe Wall Street Journal.

El diari assenyala fonts properes a la companyia Facebook que afirmen un procés de discussió interna sobre el calendari per començar a cotitzar a Wall Street, i afegeix que el conseller delegat de Facebook, Mark Zuckerberg, encara no ha pres una decisió definitiva sobre la sortida a Borsa de l'empresa.

Les mateixes fonts asseguren que els tràmits davant la Comissió del Mercat de Valors dels EUA (SEC) per l'OPV es podrien iniciar, fins i tot, abans que finalitzi el 2011. Bo obstant, el diari novaiorquès assenyala que Facebook “està preparada” per començar a cotitzar en el mercat tecnològic Nasdaq “en qualsevol moment”.

stats