XARXES

Gmail ja permet fer trucades de veu

El servei Google Voice arriba a l'Estat espanyol. Tindrà un cost de 0,02 euros/minut en les trucades als telèfons fixos, i de 0,11 euros/minut als mòbils

Redacció
1 min
La icona del telèfon verd indica que Google Voice ja està actiu

BarcelonaEl correu electrònic de Google, Gmail, ja permet fer trucades de veu a l'Estat espanyol, tal com ha anunciat el gegant d'internet al seu blog oficial. Amb aquesta nova funció, la plataforma vol entrar a competir directament en un terreny en què Skype té força avantatge. Fins ara, Google Voice, el sistema de trucades de Gmail, es podia fer servir als EUA i a Canadà. Ara, però, arriba a 150 destinacions més i estarà disponible en 38 nous idiomes. La funció apareix al xat de Gmail, representada per la icona d'un telèfon verd.

El servei permet fer trucades amb un cost de 0,02 euros el minut en el cas dels telèfons fixos, i de 0,11 euros el minut si es truca a un mòbil. La resta de tarifes, incloent-hi les internacionals, es poden consultar al web del servei. Com que no hi ha establiment de trucada, només es paga pel temps que durin les converses i es poden fer servir euros, lliures i dòlars, tant de Canadà com dels EUA, per abonar-ne el cost. Els usuaris que vulguin fer servir el servei només hauran d'instal·lar un plug-in de veu, que es pot descarregar aquí.

stats