tecnologia

Google llança la versió estable de Chrome 11

La nova versió del navegador de Google inclou una funcionalitat de reconeixement de veu que permet traduir locucions en anglès

Redacció
1 min
google Chrome

BarcelonaLa companyia Google ha publicat la versió estable del seu navegador Chrome 11, després que la beta ha superat el període de proves establert per l'empresa.

Una de les principals novetats que presenta la nova versió del navegador de Google és el suport de veu per HTML5, que ofereix la funcionalitat de reconeixement de veu i permet la traducció instantània del text locutat per l'usuari a través de Google Translate. De moment, l'aplicació de traducció de veu només està disponible amb locucions en llengua anglesa.

Una altra de les novetats destacades és l'acceleració de gràfics en 3D per a CSS, que obre un ventall de possibilitats gràfiques als desenvolupadors de jocs i aplicacions que presenten efectes en tres dimensions.

Segons informa Europa Press, la companyia ha anunciat que la nova versió de Chrome també inclou noves solucions als problemes de seguretat detectats durant el període de prova

Chrome 11 arriba un mes després del llançament de l'última versió del navegador de Mozilla, Firefox 4, que actualment és el segon més utilitzat pels internautes, després de l'Internet Explorer de Microsoft.

stats