Google Earth descobreix unes estranyes línies blanques en ple desert a la Xina

No hi ha informació oficial al respecte i molts mitjans especulen sobre la seva funció. Tot i això, hi ha evidències sobre el seu ús militar segons 'Time'

Ara
1 min
Les misterioses línies blanques del desert xinès descobertes per Google Earth

BarcelonaGràcies a les imatges per satèl·lit que ofereix Google, tots els usuaris que inspeccionen el món des dels seus escriptoris han pogut descobrir una xarxa de línies difícil d'identificar en una zona desèrtica xinesa. El descobriment d'aquestes línies, blanques i amples, s'estén a més d'un quilòmetre i mig de llargada i uns 3.000 metres d'ample en una regió de Xina anomenada Gansu, al nord del riu Shule, prop de la frontera amb Mongòlia.

Encara que no es coneix la substància o material que s'ha fet servir per crear les formes, moltes especulacions apunten cap a una quadrícula emprada per l'entrenament militar. Segons Time, la remota zona és perfecta per a l'entrenament militar. A més, segons publica, si es mira de molt a prop es poden veure edificis destruïts, possiblement perquè s'han utilitzat per provar-hi artilleria. El mitjà americà, explica, a més, que una altra foto mostra els avions dins del patró.

Després de fer-se públic aquest descobriment han sorgit moltes especulacions al respecte, gairebé una per cada mitjà que ha donat la notícia. Entre les diverses teories, a la xarxa s'ha publicat, fins i tot, que s'empren per estudiar el calibratge de satèl·lits espies. De moment, encara no hi ha informació oficial sobre el seu propòsit i, per les possibilitats que es plantegen fins al moment, és possible que no n'hi arribi a haver.

stats