Internet

Google registra 1.000 milions d'usuaris únics al maig i bat un nou rècord

La companyia del cercador i propietària de YouTube es converteix en la primera a assolir la xifra. Facebook es situa en tercer lloc amb 714 milions de visites al maig

Efe
1 min

BareclonaLa companyia d'internet Google va registrar al maig 1.000 milions d'usuaris únics i es va convertir en la primera organització a superar aquesta fita, segons dades publicades avui per l'empresa d'estadística ComScore.

El nombre de visitants de Google es va incrementar el mes passat un 8,4% en termes interanuals fins a superar els 1.000 milions, mentre que les pàgines de Microsoft van aconseguir 905 milions de visites úniques, amb un increment del 15% durant els últims dotze mesos.

Facebook va ser la tercera entitat amb més visitants al maig, 714 milions, un 30% més que el mateix mes del 2010. La xarxa social s'ha situat per davant de Yahoo!, que ha registrat 689 milions de visites després d'un increment del 10,8%.

Els càlculs de ComScore són el resultat d'un sistema de mesura d'audiència sobre una base de 2 milions d'usuaris d'internet, combinat amb les dades de visites de pàgina que rep d'un 90% de creadors de continguts a la xarxa.

El creixement de Google a la web es deu, en bona part, al seu popular cercador, però també al servei de correu electrònic Gmail i a la pàgina de visionat de vídeos YouTube.

stats