xarxes socials

Els perfils de Google seran públics a partir del 31 de juliol

Els usuaris hauran de compartir obligatòriament el nom complet i el gènere

Redacció
1 min
Perfil de Google

BarcelonaEls perfils privats de Google desapareixen. Així ho ha anunciat la mateixa companyia en una nota penjada a la pàgina web del projecte Google+, en què informa als usuaris que tots els perfils passaran a ser públics a partir del 31 de juliol.

Fins ara, les dades que l'usuari posava al seu perfil podien ser completament privades. Amb la nova normativa imposada per Google, el nom complet i el gènere de l'usuari seran visibles per tothom. L'usuari podrà escollir si mostra públicament la resta de dades que contingui el seu perfil. Segons la companyia, la mesura facilitarà la cerca i connexió entre els usuaris.

La nova normativa es posa en marxa una setmana després que la companyia llancés la versió en proves de la seva nova xarxa social, Google+. La mesura es pot entendre com un pas més per aplanar el camí de la plataforma en la seva cursa per guanyar-li la partida a Facebook.

Google ha informat que tots els perfils privats seran eliminats el 31 de juliol. Els usuaris que no vulguin perdre el seu perfil n'han de canviar la configuració abans de la data.

stats