Internet

Google penalitzarà les pàgines web amb faltes d'ortografia

El gegant d'Internet ha llançat un paquet de millores en el seu algoritme de cerca amb l'objectiu d'oferir més qualitat en la jerarquització de resultats que mostra

Redacció
1 min

BarcelonaGoogle penalitzarà les pàgines web amb faltes d'ortografia i que continguin errors estilístics.

El gegant d'Internet ha llançat un paquet de millores en el seu algoritme de cerca amb l'objectiu d'oferir més qualitat en la jerarquització de resultats que ofereix per a cada cerca. La companyia va aplicar una millorar de l'algoritme Panda a principis d'any, que només afectava les pàgines web en anglès, i ara ha anunciat que ha ampliat el paquet de solucions a un gran nombre de llengües, entre les quals destaquen el castellà i el català.

D'aquesta manera, les pàgines web que responguin millor als criteris de Google apareixeran en una posició destacada a la llista de resultats, mentre que les que se n'allunyin seran penalitzades.

El nou algoritme comprovarà, entre altres aspectes, si el lloc web conté entrades duplicades o redundants sobre el mateix tema, i alhora valorarà la qualitat de l'escriptura i tindrà en compte, especialment, els errors ortogràfics i estilístics.

stats