Xarxes

Google Maps es filtra a l'interior d'aeroports i centres comercials

La versió 6.0 per a dispositius Android inclou mapes d'edificis i permet a l'usuari ubicar-se en l'interior i localitzar punts d'interès. De moment, només inclou locals dels EUA i el Japó

Ara
1 min

BarcelonaL'última versió de l'aplicació Google Maps per a dispositius mòbils amb sistema operatiu Android inclou mapes de l'interior d'edificis públics, com ara aeroports i centres comercials, a més a més de les representacions gràfiques d'exteriors que ja inclouen les versions anteriors.

Segons explica la companyia de Mountain View (Califòrnia) al seu blog, la versió 6.0 de l'aplicació per Android permet a l'usuari conèixer la ubicació exacte i localitzar punts d'interès a l'interior d'edificis.

De moment, l'aplicació només està disponible per a locals dels EUA i el Japó, però la companyia assegura que té previst ampliar la iniciativa a altres països.

Mall of America, Ikea, Macy's, Mitsukoshi o els aeroports internacionals de Narita (Tòquio) i San Francisco són algunes de les entitats incloses a la nova versió de Google Maps per Android.

stats