pífies a la xarxa

Usuaris de Twitter es mofen de l'anglès poc genuí de 'Guti'

El missatge emès per l'ex jugador del Real Madrid ahir a Twitter, on deia "I don't play tomorrow. I'm injury. I'm to watching TV master augusta", ha provocat un allau de comentaris a la xarxa, on usuaris d'arreu s'han rigut de l'anglès bàsic del jugador

Redacció
2 min
Piulades de 'Guti' al Twitter, responent a les mofes pel seu anglès

BarcelonaCoincidint amb el seu fitxatge com a comentarista d'esports a la Cadena Ser, José María Gutiérrez 'Guti', ex jugador del Reial Madrid, s'ha convertit en un personatge força actiu a Twitter. Però la seva falta de tacte en alguns comentaris i la poca habilitat que ha demostrat tenir en l'ús de la llengua anglesa, ha començat a revolucionar la xarxa. Ahir a la nit Guti va ser víctima d'una gran allau de mofes després de publicar un tuit dient "I don't play tomorrow. I'm injury. I'm to watching TV master augusta". Usuaris d'arreu van començar a enviar comentaris criticant el seu anglès poc genuí i, passada una estona, el jugador va emetre un altre tuit dient “Molts professors i professores a Twitter d'anglès, m'alegra saber-ho”. Una hora més tard, encara enviava un altre missatge dient “Bé, pau per tots i espero que la vostra vida sigui més entretinguda que criticar un twitter i aneu a buscar roselles al camp”, fent referència a les declaracions que va fer sent encara jugador del Reial Madrid, quan va enviar a 'collir roselles' als peridostes que l'estaven sotmetent a preguntes.

Però malgrat els missatges ahir a la nit de Guti, la mofa pel seu anglès ha continuat durant tot el matí d'avui a Twitter. Buscant la paraula clau 'Guti' es poden llegir comentaris com “Guti parla l'anglès millor que els americans, els britànics i els australians. Espero que es plantegi fer xerrades en anglès aviat...”, “Guti ens delecta amb classes d'anglès. Oxford style" o “Cada vegada que Guti tuiteja en anglès la reina d'Anglaterra es pren un gin tonic... Oh wait”.

stats