COMUNICACIÓ

El debat entre Hereu i Trias, quart 'trending topic' mundial

El cara a cara entre els dos principals candidats a l'alcaldia de Barcelona s'ha seguit minut a minut a través del Twitter. A casa nostra, ha estat el tema més seguit

Redacció
1 min
Els dos candidats han seguit el debat als seus comptes de Twitter

BarcelonaEl cara a cara entre Jordi Hereu i Xavier Trias, organitzat per RAC1, ha provocat una impressionant reacció a la xarxa social Twitter, on el tema ha esdevingut el quart trending topic a nivell mundial, gràcies en part, a una tendència a la retroalimentació segons la qual els usuaris utilitzen els hashtags de moda, encara que el tema de la piulada no hi tingui res a veure.

Les dades dels temes més comentats a l'Estat espanyol poden ser més acurades i donar una visió més ajustada de la repercussió a la xarxa del debat entre els dos principals candidats a esdevenir alcalde de Barcelona. Tenint com a base del còmput el territori de l'Estat espanyol, #hereutrias s'ha convertit, poc després de les 10 hores, en el tema més seguit amb més d'un tuit cada minut.

Ple que fa als candidats, els dos comptes de Twitter que promouen cadascuna de les opcions han anat retransmetent en directe i a través del mateix hashtag l'evolució del debat. @hereu2011, el compte de l'actual alcalde, ha fet èmfasi sobretot en les propostes de l'actual alcalde de la capital catalana. En canvi, @xaviertrias ha estat molt menys meticulós a l'hora de tuitejar informació sensible però ha agraït la participació de tothom al debat, quan encara no havia passat una hora des del final del mateix.

stats