El clip d'animació d'un grup 'indie' australià sorprèn els internautes

El vídeo, realitzat en 'stop-motion' per Jonathan Chong, posa imatges a la cançó 'Against The Grain' primer senzill del nou disc del grup australià Hudson

Ara
1 min

BarcelonaEls clips en stop-motion no són cap novetat. De fet, són ja tradicionals en el món de la música. Tot i això, últimament, aquesta tècnica està vivint una certa renaixença gràcies al cas que li han fet alguns grups tan aplaudits com Coldplay al seu senzill Every teardrop is a Waterfall o Kina Granis al seu tema In your Arms.

L'últim exemple és el dels australians Hudson, un grup indi-folk de Melbourne que ha col·laborat amb l'animador i director de nom artístic Dropbear (Jonathan Chong). Han llançat un espectacular videoclip per a la seva cançó Against The Grain, que significa a contrapèl.

El videoclip s'omple de colors i de senzillesa fent servir només el material de dibuix propi d'un estoig infantil. Amb aquesta carta de presentació, Against The Grain és el primer senzill que treuen en el seu àlbum de debut: Open Up Slowly, enregistrat al maig del 2011.

stats