política

Chávez demana el sou d'un dia als seus militants per finançar el partit del govern

El president veneçolà va fer la petició a través de Twitter. La campanya de recaptació durarà fins a finals de mes

Redacció
1 min
Piulada d'Hugo Chávez

BarcelonaEl president veneçolà, Hugo Chávez, va animar ahir els militants del Partit Socialista Unit de Veneçuela (PSUV) a donar un dia del seu salari per finançar el partit del govern, en el marc de la tradicional campanya “Un dia de salari per la revolució”.

Chávez va fer una piulada a través del seu compte a Twitter amb el missatge “Som-hi camarades! Totes i tots a donar un dia de salari pel nostre PSUV! Estem vencent! Vencerem!”.

Amb el lema “Jo finanço el meu PSUV”, el partit del president veneçolà va iniciar ahir el seu habitual dispositiu de recaptació de fons, que durarà fins a finals de mes.

En l'anunci oficial de la campanya, el passat 27 de març, Chávez va insistir en la importància que el partit estigui finançat amb els diners dels militants, “començant per mi”, va dir el mandatari, i no amb diners públics.

Segons informa Efe, alguns dirigents oficialistes es van mostrar optimistes de superar la xifra de l'any passat, que va rondar els dos milions de bolívars (uns 328 euros).

La coordinadora Yelitza Santaella va indicar que aquesta activitat promou la consciència revolucionària per l'aportació militant, i va explicar que està previst que a finals d'any es realitzi una altra jornada de recaptació, segons ha informat l'Agència Veneçolana de Notícies (AVN).

Chávez, que va complir un any a la xarxa social de les piulades el passat 28 d'abril, és el líder llatinoamericà amb més seguidors, amb un total de 1.498.887 a dia d'avui.

stats