Xarxes

Instagram torna a funcionar després de gairebé 15 hores

Una tempesta havia deixat aquesta xarxa fora de servei. També havien quedat afectats Netflix i Pinterest, que també han recuperat la normalitat

Ara
1 min

BarcelonaDesprés de gairebé 15 hores fora de servei, Instagram ha tornat a funcionar al voltant de les 19.30 d'aquest dissabte. La companyia no n'ha informat oficialment , però la web ja torna a funcionar, i molts usuaris ja han confirmat a través de Twitter que hi han tornat a accedir amb normalitat. En qualsevol cas, Instagram sí que ha deixat clar que l caiguda del servei no ha comportat la pèrdua de cap arxiu.

Instagram, igual que Netflix i Pinterest, havien deixat de funcionar poc després de les 5.00 de la matinada, hora catalana, com a conseqüència d'una tempesta que ha tingut lloc a l'estat nord-americà de Virginia i que ha provocat una baixada de tensió al servidor Amazon Elastic Computer Cloud, que dóna servei a les dues xarxes socials i a la plataforma de vídeo.

Pinterest ha recuperat el servei al cap d'unes dues hores, i Netflix –que encara no ha aterrat a l'Estat– anunciava als seus usuaris dels Estats Units que el servei s'hauria d'haver restablert als volts de les 19.30.

stats