Xarxes

'Joan Miró. L'escala de l'evasió', seleccionada “l'aplicació de la setmana” per l'Apple Store

Més de 1.600 usuaris de dispositius iPhone, iPad i iPod Touch ja s'han descarregat l'aplicació sobre l'exposició de l'artista català, que és gratuïta i ofereix els continguts en català, castellà i anglès

Ara
1 min
Aplicació de l'exposició 'Joan Miró. L'escala de l'evasió' per a dispositius Apple

BarcelonaL'aplicació Joan Miró. L'escala de l'evasió ha sigut seleccionada per la botiga online d'Apple com “l'aplicació de la setmana”. Més de 1.600 usuaris de dispositius iPhone, iPad i iPod Touch ja s'han descarregat l'aplicació sobre l'exposició de l'artista català, que és gratuïta i ofereix els continguts en català, castellà i anglès.

L'Apple Store, nascuda fa 10 anys, té 225 milions d’usuaris a tot el món que es descarreguen una mitjana de 30 milions d’aplicacions al dia, el que representa 14 bilions de descàrregues des de la seva aparició.

L’aplicació, creada per la Fundació Joan Miró i desenvolupada per Nostro Studio, està disponible a través de l'Apple Store des del passat 13 d'octubre, i ofereix informació general sobre la Fundació i l’exposició, a més dels codis QR que apareixen al costat d’algunes de les obres i que dirigeixen a la Viquipèdia. També permet seguir virtualment l’itinerari per la Barcelona de Joan Miró.

L'Apple Store ha seleccionat Joan Miró. L’escala de l’evasió d’entre les més de 425.000 aplicacions existents, després d’haver-la destacat en quarta posició els darrers dies.

stats