xarxes

Un fan de Steve Jobs corre 21 km pels carrers de Tòquio per dibuixar el logo d'Apple

Joseph Tame, un corredor de maratons, ha utilitzat l'aplicació RunKeeper i el GPS de l'iPhone per traçar el recorregut en un mapa

Redacció
1 min
El logo d'Apple dibuixat en un mapa dels carrers de Tòquio

BarcelonaJoseph Tame, un corredor de maratons famós per retransmetre les seves carreres amb mitjans propis, ha volgut retre un particular homentatge a Steve Jobs i ha recorregut 21 quilòmetres pels carrers de Tòquio (Japó) amb l'objectiu de traçar el logo d'Apple en un mapa. Tame ha utilitzat l'aplicació RunKeeper i el GPS de l'iPhone per dibuixar la popular poma que representa la companyia de Jobs.

L'anunci de la renúncia de Steve Jobs com a conseller delegat d'Apple ha originat un reconeixement unànime cap a la figura de Jobs, que ha rebut tot tipus d'homenatges els darrers dies.

Tame es declara en el seu blog un autèntic amant i usuari incondicional dels productes d'Apple. El corredor explica que des del 2007 ha anat adquirint diversos productes de la companyia i assegura que “tenir un iPhone li ha canviat la vida”. Ara, Tame ha volgut traduir la seva admiració en un homenatge per “agrair a Jobs la seva visió de lideratge”.

RunKeeper és una aplicació dissenyada pels amats de l'aletisme que permet dibuixar sobre un mapa el circuit recorregut. Gràcies al GPS de l'iPhone, l'usuari també pot calcular la distància recorreguda, la velocitat assolida, el ritme mantingut i les calories cremades, entre altres paràmetres.

Tame ha traçat el recorregut pels carrers més cèntrics de la capital nipona, iniciant la seva carrera al Palau Imperial, i ha tardat dues hores a traçar tot el disseny.

stats