XARXES

L'FBI inclou Series Yonkis i Taringa en la demanda penal contra Megaupload

Creu que formen part d'una "organització criminal mundial dedicada a infringir la propietat intel·lectual i blanquejar diners a escala massiva"

Ara
1 min

BarcelonaL'FBI ha inclòs en la demanda penal contra la web de descàrregues Megaupload una desena de pàgines web més, entre les quals hi ha les espanyoles Series Yonkis, Peliculasyonkis –totes dues, propietat de Burn Media– i Taringa. Les dues webs no estan formalment imputades, però s'inclouen en la demanda penal. A les tres de la tarda d'aquest divendres continuaven obertes.

Les pàgines estan acusades d'incloure vincles a Megaupload, la web de descàrregues clausurada aquest dijous. L'operació ha acabat amb la detenció preventiva a Nova Zelanda del fundador de la pàgina, Kim Dotcom, i tres directius més.

La demanda penal diu que hi ha una "organització criminal mundial dedicada a infringir la propietat intel·lectual i blanquejar diners a escala massiva". A la llista també s'inclou Thepiratecity.org, Megarealease.net, Ninjavideo.net o Surfthechannel.com.

stats