L'acumulació de vendes d'ahir per al concert de Bruce Springsteen no es veia des del 2009

El director comercial de Ticketmaster creu que aquest dimecres s'exhauriran les entrades per veure 'The Boss' a l'Estadi Olímpic

Ara
2 min
Bruce Springsteen visitarà Barcelona per novena vegada. Fa trenta anys de la seva primera actuació a la ciutat, en què va presentar The river al Palau dels Esports.

BarcelonaGuillem Decea, director comercial de Ticketmaster, ha explicat aquest matí a El Món a RAC1 que una acumulació de vendes com la d'ahir dimarts no s'havia vist des del 2009, i també per a un concert de Bruce Springsteen. Tot i això, no ha dit quantes entrades encara queden a la venda, però sí que ha expressat el seu desig que aquest dimecres s'acabin i ha confirmat que se n'han venut entre 45.000 i 50.000. Tampoc s'ha atrevit a opinar sobre l'hipotètic segon concert.

Concretament, sobre els problemes informàtics que van obstaculitzar les vendes d'ahir dimarts, Decea ha afirmat que es deu al temps que van haver d'aturar el sistema per configurar-lo de nou en funció de les xifres reals d'accés al sistema de venda, que no eren les que s'havien previst anteriorment. El responsable de l'empresa que comercialitza les entrades d'aquest gran esdeveniment a Barcelona ha confessat que ell és el primer a qui "no fa gràcia que això passi".

Sobretot després de la previsió que n'havien fet: van comprar un "balancejador", un aparell que reparteix la càrrega de les entrades per efectuar les compres dins el sistema, i van pactar que la "comunicació fos escalable", punt en què el director comercial ha confessat "problemes de confirmació".

En els moments de "reconfirmació", dues hores, la venda d'entrades es va veure afectada en tots els punts, "tant a la FNAC com al Carrefour", indistintament, segons Decea, que ha desmentit així que hi hagués diferències en la rapidesa de venda en diferents punts de la ciutat. Un cop recuperada la normalitat, "el ritme de venda va ser d'uns 200 tiquets per minut", en el moments de màxima demanda.

Contra fer cua

Decea ha reflexionat que "aquest país és com és", a l'hora de parlar de la gent que fa cua per comprar entrades. Opina que "no és més segur" que tindràs entrada si fas cua que si esperes a casa per comprar-les a internet. Des del seu punt de vista, només s'asseguren tenir entrada "els dos primers", i que si estàs més enllà del número 150 a la cua és possible que ja no en quedin.

stats