xarxes socials

Lady Gaga bat un nou rècord a Twitter i aconsegueix 10 milions de seguidors

La cantant ha guanyat la cursa a l'ídol adolescent Justin Bieber, que la segueix amb 9,6 milions de seguidors

Redacció
1 min
Lady Gaga arriba als 10 milions de seguidors a Twitter

BarcelonaLa cantant nord-americana Lady Gaga ha tornat a demostrar el seu lideratge a les xarxes socials en convertir-se en la primera persona a aconseguir 10 milions de seguidors a Twitter. La cantant va fer una piulada dissabte per agrair el suport de tots els seguidors: "10 milions, monstres! M'he quedat sense paraules, ho hem aconseguit! És malaltís el que us arribo a estimar. Marxo de Londres amb un somriure”.

L'èxit del nou hit musical de l'extravagant cantant, Born this way, ha fet augmentar la seva popularitat a les xarxes les darreres setmanes.

Superar el llindar dels 10 milions de seguidors s'havia convertit en una mena de pugna entre la cantant i l'ídol de masses juvenil Justin Bieber, que també lluitava per ser el primer a aconseguir aquesta xifra. Bieber s'ha quedat a les portes del rècord amb poc més de 9,6 milions de seguidors.

La fita tuitera aconseguida per Lady Gaga reafirma l'èxit de la cantant a la xarxa, que es completa amb els més de 34 milions de fans que la cantant té a Facebook.

stats