xarxes

Vols aprendre a tocar la guitarra de Les Paul?

'Huffington Post' ofereix quatre nocions de com fer funcionar el 'doodle' musical que Google va presentar ahir en homenatge al pare de la guitarra elèctrica. YouTube s'ha omplert amb desenes de creacions i versions de 'hits' musicals que els usuaris han fet amb l'aplicació. Per demanda popular, la companyia ha decidit mantenir un dia més el 'doodle' als EUA. L'aplicació encara està operativa a la versió catalana del cercador

Redacció
1 min

BarcelonaGoogle la va encertar ahir amb la presentació del seu doodle musical en forma de guitarra elèctrica,doodle un particular homenatge al guitarrista Les Paul. Els usuaris van descobrir de seguida que, amb una mica d'habilitat i amb quatre nocions musicals, l'aplicació permetia reversionar tota mena de hits contemporanis i clàssics o, pels que s'hi atrevissin, fer creacions noves. I YouTube n'ha sigut el testimoni. El canal de vídeo presenta des d'ahir desenes de clips nous. Des de clàssics, com la banda sonora de la pel·lícula El padrí (The Godfather), de Francis Ford Coppola, passant per temes emblemàtics com "Imagine", de John Lennon, i arribant a hits actuals com "Paparazzi", de Lady Gaga.

Pels resignats que ahir es miraven l'aplicació amb admiració però no sabien ni com posar-s'hi, el diari digital nord-americà The Huffingon Post ha publicat un article en què ofereix quatre nocions de com fer funcionar el doodle.

Probablement, el cercador va registrar ahir més visites del que és habitual, però no precisament per buscar informació, sinó per jugar amb l'enginyosa aplicació. Tanta va ser l'aclamació popular que la companyia ha anunciat a través de Twitter que mantindrà un dia més el doodle per als usuaris dels EUA. No obstant això, entrant al cercador en la versió catalana, l'aplicació encara apareix a la capçalera de la pàgina, a diferència del que passa en la versió espanyola.

stats