Tecnologia

L'iPad Mini podria ser una realitat el 17 d'octubre

El setmanari d'economia 'Fortune' recull els rumors que apunten a aquesta data per a la presentació i al 2 de novembre per a l'inici de les vendes

Ara
1 min
La nova versió de l'aplicació de l'ARA per a iPad ja està disponible a la botiga virtual d'Apple i es pot descarregar gratuïtament.

BarcelonaL'iPad Mini podria veure la llum el 17 d'octubre si es compleixen els pronòstics del setmanari d'economia 'Fortune' –que té l'edició digital dins la web de la CNN–. El blog 'Apple 2.0', de Philip Elmer-DeWitt, dins d'aquesta publicació dóna credibilitat als rumors que apunten que el dia 10 s'enviaran les invitacions a una nova presentació d'Apple, i parteix de l'esquema habitual de la companyia, que sol anunciar els seus esdeveniments amb una setmana d'antelació, per fixar la presentació en societat de la nova tauleta per al dia 17. El blog va encara un pas més enllà i apunta al 2 de novembre com a data de sortida al mercat nord-americà de la versió reduïda de l'iPad.

La nova tauleta, que segons el mateix blog podria dir-se iPad Mini o iPad Air, tindria, segons les previsions, una pantalla de 7,85 polzades i competiria directament contra altres dispositius similars de la competència, com el Kindle Fire d'Amazon, el Nexus 7 de Google o el Galaxy Tab 2 de Samsung.

stats