Tecnologia

L'iPhone 5 es presentarà en societat aquest dimecres

Apple ha convocat els mitjans a un acte que començarà a les 19.00, hora catalana, i en el qual tots els pronòstics apunten que es donarà a conèixer com serà el nou model del telèfon de la companyia

Ara
1 min

BarcelonaL'iPhone 5 és a punt de sortir de l'armari. Si es compleixen les previsions i Apple no va intentar despistar els seus seguidors amb la invitació a l'acte, aquest dimecres a la tarda es faran públics tots els detalls sobre el nou model de l''smartphone' de la companyia de la poma, que, aquest cop sí, portarà el número 5. Els rumors que apuntaven que l'esdeveniment d'aquest dimarts serviria per presentar el nou iPhone corren des de fa mesos, però van semblar confirmar-se la setmana passada, quan Apple va enviar la invitació a l'acte, en què l'ombra del número 12 –data de la presentació– estava manipulada per convertir-la en un 5.

Sobre les novetats del dispositiu, que diverses fonts apunten que serà a les botigues el 21 de setembre, no hi ha res confirmat, però sí moltes especulacions amb més o menys fonament. Així, és molt probable que creixi la mida de la pantalla, millori la connectivitat, augmenti la velocitat de funcionament i incorpori una versió millorada del sistema operatiu d'Apple, entre altres avenços.

Tampoc no està clar si, més enllà del nou iPhone, Apple aprofitarà l'acte d'aquest dimecres per presentar altres novetats. Sembla descartada, però, la possibilitat que s'hi presenti també una versió reduïda de l'iPad, que diversos mitjans especialitzats asseguren que no es mostrarà al públic fins a l'octubre.

stats