Internet

Linux tanca les seves pàgines web per una errada de seguretat

LinuxFoundation.org i Linux.com estan fora de servei temporalment. L'origen de l'escletxa de seguretat podria ser l'atac informàtic d'un 'hacker'

Redacció
1 min

BarcelonaLinux ha tancat les seves pàgines web per una errada de seguretat que podria estar originada per un atac informàtic. La companyia ha decidit aturar el servei de les plataformes LinuxFoundation.org i Linux.com com a mesura de precaució, mentre continuen les tasques per determinar el motiu de l'escletxa de seguretat detectada el 8 de setembre. La companyia va rebre un avís que advertia d'un possible atac hacker, però de moment se'n desconeix l'autor.

Els responsables de Linux expliquen en un comunicat fet públic aquest diumenge que el tancament temporal vol evitar el robatori de dades personals dels usuaris, i els adverteix que canviïn les dades d'accés a altres plataformes (usuari i contrasenya) si coincideix amb les utilitzades a les plataformes de Linux.

Linux no ha determinat el període de temps que preveu mantenir les plataformes tancades però assegura que mantindrà els usuaris informats.

stats