tecnologia

El nou MacBook Air arribarà al mercat a finals de juny. És un altre 'Apple-rumor'?

Un diari taiwanès assegura que ha rebut la informació de fonts properes a Apple. Diversos rumors situen el llançament de l'iPad 3 a finals d'any i de l'iPhone 5, al setembre

Redacció
2 min

BarcelonaLa nova versió del portàtil més lleuger d'Apple arribarà al mercat a finals de juny, segons el diari Economic Daily. El rotatiu taiwanès assegura que té informació d'empreses que fabriquen components per a la companyia de Cupertino.

Segons una nota emesa per Reuters, el diari taiwanès informa que Apple llançarà 380.000 unitats del nou MacBook Air a finals de mes.

Economic Daily també situa el llançament de l'iPad 3, la tauleta electrònica de la companyia, a finals d'any. Segons el diari, el dispositiu tindria una resolució d'imatge d'entre 5 i 6 vegades superior a l'iPad 2, que es va posar a la venda a finals de març. No obstant, el web Apple Insider indica en un articleApple Insider que el rumor difós pel diari és “molt improbable”, a causa del poc temps transcorregut des del llançament de la versió anterior de la tauleta.

Però els rumors no s'acaben aquí. Diverses publicacions digitals situen l'arribada al mercat de l'iPhone 5 al setembre d'aquest any. Les especulacions sobre la nova versió del telèfon intel·ligent d'Apple no es limiten a la data de llançament del dispositiu i parlen sobre les millores que incorporarà, entre les quals destaca el reconeixement de veu.

Per ara, Apple no ha afirmat ni desmentit cap dels rumors, malgrat les constants comparaixences públiques que el seu fundador, Steve Jobs, ha fet darrerament per presentar, entre altres novetats, el llançament del servei iCloud i la construcció de les noves oficines de la companyia a Cupertino.

stats