política

Desenes de joves han acampat a la Porta del Sol per donar continuïtat a #15mani

La manifestació en favor d'un canvi polític i social convocada ahir a través de la xarxa continua sent un dels temes principals a Twitter amb el trending topic mundial '#acampadasol'

Redacció
1 min

BarcelonaUna cinquantena de joves que ahir van participar a la manifestació convocada pel moviment 'Democràcia real ja' han passat la nit al ras a la Porta del sol de Madrid.

L'acampada ha tingut tan ressò a través de les xarxes socials que l'etiqueta #acampadasol és trending topic mundial des de mig matí. L'altre hashtag per difondre la mobilització ha sigut #spanishrevolution que, malgrat l'orientació internacional, s'ha quedat com a trending topic espanyol.

De fet, les dues etiquetes han transcendit la xarxa social de les piulades i s'han filtrat a YouTube. Un usuari ha penjat aquesta matinada un vídeo amb el títol #acampadasol en suport als manifestants acampats a la famosa plaça de Madrid i un altre grup d'internautes ha pujat un muntatge amb l'etiqueta #spanishrevolution en què conviden a la gent a ocupar els carrers.

Els joves continuen congregats a la Porta del Sol i, entre altres qüestions, debaten sobre si mantenir l'acampada tota la setmana, fins la jornada electoral del proper diumenge.

A l'espera de prendre una decisió, els joves acampats confien que se'ls uneixi més gent tenint en compte la repercussió que està tenint la protesta a través de les xarxes socials.

stats