Xarxes

María Escario, amenaçada de mort a Twitter

Ha rebut un tuit que lamentava que el vessament cerebral que va patir no l'hagués matat. La policia ja ho està investigant

Ara
1 min
María Escario

BarcelonaLa presentadora d'esports de TVE María Escario, que recentment es va recuperar d'un vessament cerebral que l'havia mantingut gairebé tres mesos de baixa, ha sigut víctima d'una amenaça de mort a través de Twitter. Ella mateixa ha fet saber a través d'aquesta xarxa que havia rebut un tuit que deia: "La pena és que no et matés l'ictus. Tornarem a intentar-ho".

Tot seguit, ella mateixa ha fet arribar la informació al compte de Twitter de la Policia i de la Guàrdia Civil, i uns minuts més tard informava que els cossos de seguretat ja s'hi havien posat en contacte. "Ràpid i eficaç", els felicitava, i afegia: "Prou d'indefensió a Twitter".

Fa uns mesos, el presentador d'esports de Cuatro Juanma Castaño també va ser amenaçat a través de la xarxa, i la Policia va detenir els responsables. L'humorista Eva Hache també s'havia trobat en una situació similar al novembre.

stats