Mata a trets una parella que havia rebutjat la seva filla al Facebook

Segons les autoritats del comptat, Marvin Potter va matar a trets una parella de Mountain City, a Tenessee (EUA), per no haver acceptat la seva filla de trenta anys com amiga al Facebook

Ara
1 min
Marvin “Buddy” Potter, de 60 anys

BarcelonaEl pare d'una jove de trenta anys ha estat acusat de matar una parella a trets perquè havien rebutjat la seva filla com a amistat al Facebook. Marvin Potter, de 60 anys, i la seva filla Jenelle Potter, de 30, havien increpat les víctimes per aquest motiu anteriorment. De fet, aquestes se n'havien queixat al xèrif Mike Reece, del comtat de Johnson, a Tenessee (EUA), el 31 de gener d'enguany. Segons explica la notícia, publicada per Associated Press, no és la primera vegada que la seva filla ha causat problemes per sentir-se "menyspreada".

Les víctimes, Billy Payne Jr. (de 36 anys) i Billie Jean Hayworth (de 23 anys), vivien a casa del pare d'ell amb el seu fill de 8 mesos. Un veí va trobar els dos cadàvers en anar a recollir el seu correu, moment en què va descobrir el cos de Billie Jean al terra amb el nadó als braços, que estava sa i estalvi. El pare agressor es va aliar amb un jove de la ciutat, Jamie Curd (de 38 anys), que suposadament estimava la jove Janelle, per perpetrar el crim. La jove rebutjada a la xarxa social i la jove assassinada, a més, eren cosines.

stats