Comunicació

El Papa s'estrena a Twitter per inaugurar la nova pàgina web del Vaticà

Ahir a la tarda es va estrenar el portal 'News.va', que aglutina les informacions emeses pels altres mitjans de la Santa Seu. Benet XVI va anunciar el llançament del portal amb una piulada a Twitter des d'una tauleta electrònica

Redacció
1 min

BarcelonaBenet XVI s'ha iniciat en el món de les xarxes socials, i ho ha fet amb una piulada a través de Twitter per anunciar el llançament de la nova web informativa del Vaticà.

El pontífex va difondre un tuit a través dels diversos comptes que la Santa Seu té a Twitter amb el missatge “Estimats amics, acabo de llançar News.va. Lloat sigui el Nostre Senyor Jesucrist! Amb les meves oracions i benediccions, Benet XVI”.

News.va, que aglutina les informacions dels mitjans de la Santa Seu -L'Osservatore Romano, Radio Vaticana i Centro Televisivo Vaticano (CTV), entre altres-, es va posar en funcionament ahir a la tarda i presenta una versió en anglès i en italià, malgrat que està prevista la traducció al castellà, portuguès i francès després de l'estiu.

Benet XVI, que avui celebra el 60è aniversari de la seva ordenació sacerdotal, va fer la piulada a través d'una tauleta electrònica d'última generació.

stats